Scroll to top
fr ro

Politica de Confidențialitate

Toate informațiile, fișierele media și datele de pe acest website sunt proprietatea exclusivă a societătii MARCOPOLO CONSULTING SRL și nu pot fi preluate, folosite sau copiate de către părți terțe decât cu acordul explicit al propietarului.

Cu acordul dumneavoastră, datele personale vor fi utilizate de către MARCOPOLO CONSULTING SRL pentru informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare cu privire la acțiunile si evenimentele ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. MARCOPOLO CONSULTING SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii. MARCOPOLO CONSULTING SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de lege și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale dacă utilizarea lor nu este în conformitate cu legea și nu vă mai doriți acest lucru.

Nu am vândut și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe increderea clienților, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Scopul nostru, în ceea ce privește social media, este unul educațional, informațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, va promitem că siguranța datelor personale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile (Facebook și Google).

Doar în cazul în care ne-ai furnizat datele tale personale și ți-ai dat acordul, le vom folosi după cum urmează:

Adresa de mail: o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, sau la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site.

Numele și prenumele: folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește un acord comercial cu MARCOPOLO CONSULTING SRL sau pentru facturare.

Datele despre browser/IP/dispozitiv: folosim aceste date pentru a determina cum este folosit site-ul nostru, scopul fiind să facem modificările necesare pentru a îmbunatati accesul la informație; de asemenea, pentru că folosim o platformă e-commerce adresa de IP ne poate ajuta în eventualitatea unor cazuri de fraudă, dacă instituțiile responsabile vor solicita aceste date;

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca a nu exista obligativitatea de a furniza niciun fel de date, fiind la latitudinea fiecaruia de a furniza sau nu astfel de informatii sau date personale.

Vă asigurăm că prelucrăm date cu caracter personal cu respectarea următoarelor principii:

  • clienţii Francophil dețin mereu controlul asupra datelor
  • datele dumneavoastră sunt în siguranță
  • utilizăm aceste date pentru a vă oferi cele mai bune experienţe de conectivitate si informationale.